Ondergronds genieten

Op een bijzondere locatie in de Limburgse grotten

Feesten & partijen

De grotten van Valkenburg, een bijzondere en originele feestlocatie. Wij denken met u mee, zodat u samen met uw gasten de hele avond kunt genieten van het feest.

Trouwen

Trouwen in de enige officiële, ondergrondse trouwzaal van Valkenburg? Dat kan! Het team van de Daelhemergroeve maakt er samen met u een onvergetelijke dag van.

Groepen

Groepsuitjes

De Daelhemergroeve biedt de meest unieke arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. Alles wordt op maat vastgesteld en is tot in de puntjes geregeld.

Zakelijk

De Daelhemergroeve beschikt over een rijke historie. Geen standaard vergaderzaal, maar een mysterieuze ondergrondse locatie met een bijzondere uitstraling.

ornement

Op het moment worden geen nieuwe aanvragen of reserveringen aangenomen in de Daelhemergroeve.

ornement

Over de Daelhemergroeve

Ondergronds genieten sinds 1978

De ondergrondse locatie van een mergelgrot in het hart van Zuid-Limburg maakt de Daelhemergroeve uniek. In de 17e en 18e eeuw hakten blokbrekers de mergel uit, met het huidige gangenstelsel als resultaat. Een gangenstelsel dat tot op de dag van vandaag de Daelhemergroeve vormt. De grot beschikt over enkele prachtige zalen, waaronder een intieme trouwzaal, een grote feestzaal en een gezellig MergelCafé. Zalen die we de afgelopen jaren zijn blijven vernieuwen en ontwikkelen en volledig hebben gemoderniseerd. Dit maakt de Daelhemergroeve een originele, unieke locatie die van alle gemakken is voorzien en voor vrijwel iedere gelegenheid inzetbaar is.

Ervaringen van onze gasten

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten in grote gezelschappen te bespreken.