Daalhemergroeve Valkenburg: Een uniek restaurant in de grotten

Daalhemergroeve Valkenburg is een gloednieuw restaurant gevestigd in de grotten van Valkenburg. Een bezoek aan Daalhemergroeve Valkenburg voor lunch of diner is dan ook een unieke beleving. Het restaurant is zeven dagen in de week geopend voor lunch en ontvangt u van donderdag tot en met zondag voor het diner.

Via onderstaande button reserveert u direct online uw tafel bij Restaurant Daalhemergroeve. Voor een telefonisch reservering bereikt u ons op nummer 043-601 47 38.

Meer dan dan 50 reviews werden achtergelaten, Daelhemergroeve scoort uitstekend met een 9,5.

Kwaliteitsrestaurant Daalhemergroeve behoort met haar kaart met hoogstaande gerechten tot een van de best beoordeelde restaurants van Limburg. Op de kaart zijn voor de echte fijnproever tal van gerechten te vinden die de smaakpapillen prikkelen en een ware smaakbeleving bieden.

Onze chef-kok zorgt altijd voor een kaart waar bijzondere gerechten op staan, op de menukaart spelen seizoensgroenten de hoofdrol. Hier bekijkt u de menukaart van Daalhemergroeve Valkenburg.

Bediening Daelhemergroeve Valkenburg

De chef-kok is, zoals gezegd, specifiek fan van seizoensgroenten. Hierover zegt hij: “Groenten kennen zo veel variatie in vorm, kleur en smaak, dat is een oneindige bron van inspiratie. Koken met de seizoenen is dus geen uitdaging, maar een groot plezier.”

Bij alle gerechten die onze chef-kok bereidt komen vakmanschap en de liefde voor natuurlijke producten duidelijk naar voren.

Niet alleen de lokale moestuin (Moostuin), waar dagelijks verse groenten, fruit en kruiden worden geoogst, laat duidelijke sporen van passie achter, ook de rijke historie die de groeve uitstraalt zorgt voor een bijzondere sfeer. Andere producten waarmee wij werken, zoals bijzondere kazen en hammen, biologische sappen, bieren en wijnen, worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en smaak.

Reserveren Daelhemergroeve Valkenburg

Bij Daalhemergroeve valkenburg kunt u kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu. Op de momenten na lunch en voorafgaand aan het diner serveren wij u een goed glas wijn of een mooi streekbier met een lekkere borrelplank. Bekijk voorbeelden van ons menu en reserveer direct online.

Daalhemergroeve, het bijzondere restaurant onder de grond, is zeven dagen per week open voor lunch. Van donderdag tot en met zondag wordt er ook een heerlijk diner geserveerd. Uiteraard bieden we tussen lunch en diner ook de beste wijnen, bieren, sappen, kazen en hammen aan u aan, zodat u in de tussentijd ondergronds kunt blijven genieten.

Wist u dat u ook voor een feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst terecht kunt bij Daalhemergroeve Valkenburg? Neemt u gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.