Daalhemergroeve: een unieke beleving

Wilt u een zeer unieke beleving meemaken? Ervaar dan de ondergrondse gastronomie van het Daalhemergroeve restaurant. Dit gloednieuwe restaurant bevindt zich in de grotten van Valkenburg. In de 17e en 18e eeuw werden in deze grotten mergel uitgehouwen. Hierdoor ontstond er een enorm gangenstelsel. Tegenwoordig vindt er geen winning van mergel meer plaats, maar in het interieur van het restaurant kunt u nog veel elementen uit de historie terugvinden. De grot beschikt over een volledig verwarmde vloer, zodat u in een aangename temperatuur comfortabel kunt dineren. U kunt zowel voor de lunch als voor het diner bij het restaurant terecht. De lunch wordt zeven dagen per week geserveerd, het diner van donderdag tot en met zondag.

Meer dan dan 50 reviews werden achtergelaten, Daalhemergroeve scoort uitstekend met een 9,5.

Daalhemergoeve: Voor lunch en diner

Als u van de gastronomie in het unieke restaurant komt genieten, heeft u de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu. Natuurlijk kunt u tussen de lunch en het diner fijn komen borrelen met een goed glas wijn of een van de mooie streekbieren die worden geserveerd. Prachtige biologische hammen en kazen staan ook op het menu. Uw smaakpapillen worden geprikkeld!

Seizoensgroenten Daalhemergroeve Valkenburg

Ook geschikt voor feesten en partijen

Gaat u binnenkort trouwen? Of wilt u een groot feest vieren in verband met een jubileum of verjaardag? De Daalhemergroeve is de perfecte locatie voor uw feestelijke gebeurtenis. Wij beschikken over speciaal passende menu’s. Ook organiseren wij vaak speciale thema-avonden en activiteiten. Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bij mooi weer bovengronds genieten

Als het mooi weer is, begrijpen wij maar al te graag dat u de zonnestralen wilt meepakken. Het restaurant beschikt over een prachtig terras, waar u bovengronds kunt genieten. Het terras biedt plek aan 60 personen.

Restaurant Daalhemergroeve

Liefde en vakmanschap

In de Daalhemergroeve wordt met liefde en vakmanschap aan de gerechten gewerkt. Het restaurant behoort tot een van de best beoordeelde restaurants van Limburg. De chef-kok werkt uitsluitend met natuurlijke producten, waarmee zeer bijzondere gerechten worden gecreëerd. Op de menukaart spelen vooral seizoensgroenten een grote rol. Groenten geven een oneindige vorm van inspiratie door de variëteit aan kleur, smaak en vorm. De lokale moestuin, genaamd Moostuin, verzorgt het restaurant dagelijks van verse groenten, fruit en kruiden. De overige producten als de speciaal geselecteerde hammen en kazen, worden uitgekozen op basis van duurzaamheid, kwaliteit en smaak. Als u benieuwd bent naar de werkwijze van de chef, kunt u een kijkje nemen in de open keuken. U kunt daar de kunsten van de chef van dichtbij aanschouwen.

Reserveer direct via de website

Wilt u genieten van een unieke ervaring in de Daalhemergroeve? Reserveer dan direct online. Ook kunt u telefonisch reserveren op het nummer 043-601 47 38. Als u een allergie of speciale dieetwensen heeft, kunt u dit het beste tijdens de reservering aangeven. Zo zorgen wij dat iedereen een fijne smaakbeleving heeft in ons restaurant!