Feesten & Partijen

Een originele feestlocatie in de Limburgse grotten

Uw feestavond tot in de puntjes geregeld

De Daelhemergroeve, ook wel de feestgrot van Valkenburg, is een ondergrondse feestzaal. De zaal is gelegen in de Limburgse grotten en biedt ruimte voor feesten en evenementen tot maar liefst 300 personen. Dat maakt de Daelhemergroeve dé locatie voor uw onvergetelijke feestavond. Wij regelen alles van A tot Z. Van muziek tot diners en van entertainment tot spectaculaire themafeesten. Wij ontzorgen u zodat u de hele avond optimaal kunt genieten samen met collega’s, vrienden of zakelijke relaties.

Bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest is al vele jaren dé perfecte manier om uw personeel te bedanken voor hun inzet of klanten te bedanken voor hun vertrouwen. En dus dient zo’n feest bijzonder te zijn. De Daelhemergroeve is de perfecte locatie voor het organiseren van een personeels- of bedrijfsfeest. Ons team gaat vol enthousiasme met u in gesprek om ervoor te zorgen dat het feest volledig naar wens is. Van de muziek tot de hapjes tot entertainment. Bij de Daelhemergroeve is alles mogelijk! Kijk voor meer info op onze zakelijk pagina.

Bruiloft

De Daelhemergroeve beschikt over de enige, officiële ondergrondse trouwlocatie. Iets waar we trots op zijn! Een ondergrondse ruimte, uitgehouwen in de 17e eeuw en in 1923 voorzien van prachtige kunstwerken op de mergelwanden, doet dienst als officiële trouwlocatie. De zaal biedt plaats aan een select gezelschap van maximaal 50 personen en heeft de intieme sfeer van een historische kapel. De kaarsen, die de zaal verlichten, maken de romantische ambiance compleet. Geloof ons, er zijn maar weinig trouwzalen in Nederland die zo uniek zijn als de Daelhemergroeve. Wilt u meer weten over het organiseren van een onvergetelijk huwelijk? Neem dan een kijkje op onze trouwen pagina.

Jubileum

Bij de Daelhemergroeve beleeft u een onvergetelijk jubileum. Of het nu om een jubileum van 5 of 50 jaar gaat, dit feest wordt maar een keer gevierd! Daarom verzorgen wij speciaal voor u een jubileumfeest volledig op maat zodat u en uw gasten hier nog jaren over napraten. Een jubileum is namelijk een bijzonder moment en dat verdient natuurlijk een bijzondere feestavond. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee om samen invulling te geven aan uw jubileumfeest.

Familiefeest

Bent u dit jaar aan de beurt met het organiseren van het jaarlijkse familiefeest? Wij helpen u graag! Kom samen in de ondergrondse Daelhemergroeve en maak er een uitje van om nooit te vergeten. Combineer het met één van onze activiteiten. Van Grotbiken tot spooktochten. Bij de Daelhemergroeve is voor ieder wat wils! Sluit de dag af met een culinair diner of klets bij onder het genot van een heerlijke borrel. Wij gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden.

Babyborrel

Wilt u de geboorte van uw zoon of dochter graag groots vieren in gezelschap van uw dierbaren? Dan bent u bij de Daelhemergroeve aan het juiste adres! Wij gaan graag met u in gesprek om er voor u en uw gasten een onvergetelijke avond van te maken en ervoor te zorgen dat u op deze speciale dag alle tijd heeft om uw baby in alle rust voor te stellen aan vrienden en familie.

Themafeest

De Daelhemergroeve is uitermate geschikt voor een verrassend themafeest. De bijzondere omgeving en de kleurrijke belichting vormen het perfecte decor voor swingende en hippe thema’s zoals een 70’s party of een ‘Ik hou van Holland’-feest. Gaat u liever voor een mysterieuzer thema? Ga dan voor een ondergronds maffiafeest. Bij de Daelhemergroeve kan het allemaal! Let op: een themafeest is al mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen.

Muziekverzorging

Ook het stukje professionele muziekverzorging tijdens uw feestavond kunt u overlaten aan het team van de Daelhemergroeve. Uiteraard bent u ook vrij om dit zelf te regelen, maar u kunt ook gebruik maken van onze service. Wij verzorgen dan, uiteraard in overleg, de muziek die uw avond compleet maakt. Zo kunnen wij voor iedere gelegenheid een bijpassende DJ aansluiten met of zonder een bijbehorende licht- en geluidshow. Zo creëren we een optimale beleving.

Gaat u liever voor een artiest of band? Wij hebben ruime ervaring met het inschakelen van artiestenbureaus en kunnen zo iedere gewenste artiest of band voor u contracteren. Tot slot kunt u ook zelf aan de slag met een ware karaoke set. Zing mee met o.a. André Hazes, Jan Smit, Robbie Williams en maak een keuze uit ons muziekarchief van meer dan 500 titels. Onze DJ zal er een leuke show van maken en uw talenten begeleiden. Kortom, het aanbod is gigantisch! De keus is aan u.

Entertainment

Wilt u de avond compleet maken door de inzet van een entertainment act? Dat kan! Zo kunnen wij u in contact brengen met een verbazingwekkende goochelaar die op een leuke manier allerlei verdwijn- en verschijntrucs laat zien op een interactie wijze. Ook is het mogelijk om een lakei in te huren die uw gasten aan het begin van de avond verwelkomt en zo zorgt voor een stukje extra beleving. Naast een act is het ook mogelijk om de avond aan te vullen met een photobooth of een cocktailbar. Heeft u zelf een leuk idee betreft het verzorgen van entertainment? Laat het ons gerust weten en wij gaan direct voor u aan de slag!

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten in grote gezelschappen te bespreken.