Vier uw feest in de grotten van Valkenburg

Uw feest is pas echt bijzonder in onze feestzaal in de grot, in het hart van Zuid-Limburg. We zijn gevestigd vlakbij Maastricht, net buiten het centrum van Valkenburg. Als u ons bezoekt, ziet u met eigen ogen wat onze locatie zo’n bijzondere en sfeervolle trouw- en feestlocatie maakt.
De feestzaal is enkel te reserveren voor besloten feesten, zoals uw bedrijfsfeest of bruiloft.

“Wij vierden ons 50-jarig huwelijksfeest en bezochten de mijnen en daarna de lunch in de grot. Het was een feestje; de kinderen en wij bleven zo nog even in de sfeer van het ondergrondse en dat was een leuke ervaring. Alle lof voor locatie en bemanning!”
J. Gort

“Wij hebben met vier Sappi collega’s ons jubileum gevierd hier in de feestgrot. Het buffet was lekker en de sfeer was goed. Wij waren met 55 personen en vonden de sfeer gezellig en het eten lekker. De jubilarissen waren uitermate tevreden.”
Sappi

Daelhemergroeve Valkenburg Feest
Feest Locatie Valkenburg

Voor iedere feestelijke gelegenheid een passend arrangement
Van intiem verjaardagsfeestje tot groot gala, van een vrolijk themafeest voor uw medewerkers tot een stijlvol jubileum: de ruimtes zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden.
Topkwaliteit eten en drinken, stijlvolle decoratie, entertainment en muziek die aansluit op uw wensen: we kunnen het allemaal voor u verzorgen.

“Wij hebben een hele leuke middag activiteit gehad met onze familie voor jong en oud. Spannend, educatief en creatief! As afsluiting een verzorgd kopje koffie/thee met Limburgse vlaai in een mooie ambiance.”
Hetty den Brok

Reserveren of mogelijkheden bespreken?
Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak voor een bezichtiging van deze unieke feestlocatie in de grotten van Valkenburg (Limburg). +31 (0)43 – 6014738

Neem contact op


Laat in een van de bovenstaande formulieren uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
* Verplicht veld

Plan een bezichtiging