Groepsuitjes

De leukste uitjes voor familie, vrienden en teambuilding

Ontdek de groepsuitjes van de Daelhemergroeve

Weg met alle saaie uitjes, ga met uw gehele team, gezin of vriendengroep op expeditie in en rondom de Daelhemergroeve. Toon sportieve vaardigheden tijdens het Grotbiken, ontdek de magie en de rijke geschiedenis van de grotten tijdens een bezoek aan MergelRijk of neem met het hele team deel aan een creatieve Mergelworkshop onder begeleiding van een professionele beeldhouwer. Wordt u al enthousiast? Onze groepsactiviteiten zijn al mogelijk vanaf 10 personen en zijn altijd in combinatie met een heerlijke lunch, diner of borrel.

De Daelhemergroeve is dé locatie in Valkenburg voor groepen en is gespecialiseerd in het verzorgen van complete dagen of dagdelen boordevol activiteiten in combinatie met een lunch, borrel of diner. Met onze jarenlange ervaring in het samenstellen van groepsarrangementen kunnen wij u al het organisatorisch werk uit handen nemen en bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld. In en rondom onze groeve worden diverse activiteiten georganiseerd: ludiek, creatief, sportief of cultureel, er is voor ieder wat wils. Voor grote groepen kunnen er ook keuzeprogramma’s worden samengesteld.

The Cave Challenge

Weet uw team als eerste het grotten mysterie te ontrafelen? Boek deze nieuwe teambuilding activiteit! Ga de strijd aan en neem deel aan The Cave Challenge! Het spel wordt gespeeld in teams van 3 tot 5 personen. Los samen puzzels op, ontcijfer eeuwenoude inscripties, vind de verborgen aanwijzingen in het ondergrondse gangenstelsel en zet als team de dukaten op de juiste manier in. Vindt uw team als eerste alle aanwijzingen in de grot of kiest u ervoor om de spelleider om te kopen? The Cave Challenge vindt plaats in MergelRijk en is de ultieme teambuilding activiteit. Uitermate geschikt als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

Mergelworkshop

Laat uw creativiteit zien en doe mee met een mergelworkshop in het grottenatelier. Het grottenatelier ligt middenin de grot van MergelRijk, gelegen naast de Daelhemergroeve. Kijken, luisteren, proeven en doen zijn de hoofdingrediënten voor een gezellige en creatieve workshop!

Alle mergelworkshops starten met een korte rondleiding door de mergelgrotten. Hierna gaat u zelf aan de slag. Eerst zal een professioneel beeldhouwer laten zien hoe u een mergelblok bewerkt. Ga de uitdaging aan en ontwerp uw eigen mergelbeeld. Als afsluiter van de workshop laten we u genieten van een kleine proeverij van grottenham en verfrissend Daelhemergroeve bier. Tevens kunt u gratis de grot van MergelRijk nog verder ontdekken. Alle mergelcreaties die gemaakt worden, mogen na afloop mee naar huis genomen worden.

groepsuitjes in de mergelgrot

Spooktocht

Ervaar spanning en sensatie met een spooktocht door de Spookgrot van Valkenburg. Een vrolijke rondleiding dat al gauw verandert in een spannend avontuur waarbij de zenuwen hoog zullen oplopen. Bereid uzelf en uw lotgenoten voor op een uitje dat zowel spanning, ontspanning en inspanning vereist. Bent u klaar voor deze gruwelijke ervaring?

Grotbiken

Maak er een sportieve dag van met grotbiken in de mergelgrotten van Valkenburg. Een unieke ondergrondse activiteit die nergens anders in Europa plaatsvindt. Terwijl u samen met een gids een ondergronds parcours van 8-10 kilometer aflegt op een mountainbike, ontdekt u de mooiste plekken en ervaart u de bijzondere sfeer van de grotten op zo’n 40 meter onder de grond. Kortom, de uitstekende activiteit voor een sportieve ervaring met uw vrienden, familie of collega’s.

Steenkolenmijn

Beleef hoe het is in een ‘echte’ kolenmijn, diep in de ondergrondse gangen van Valkenburg! De mijnbouw is een belangrijk onderdeel van het Limburgse culturele erfgoed. De Steenkolenmijn in Valkenburg is de laatst overgebleven bezoekersmijn van ons land. Ontdek er alles over het zware werk en het leven van mijnwerkers. Een wereld die normaal gesproken verborgen blijft, gaat hier voor u open. De Steenkolenmijn ligt naast de Daelhemergroeve en na een rondleiding komt u vanzelf in het MergelCafé van de Daelhemergroeve uit! Een ideale combinatie om samen te bezoeken.

Teambuilding

Bij teambuilding staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie binnen de groep centraal. De populaire dagarrangementen van de Daelhemergroeve sluiten hier nauw bij aan, zoals de sportieve activiteit Grotbiken, het spannende spookarrangement en mergelworkshops. Ga samen aan de slag en bouw vertrouwen op met de leukste activiteiten in Valkenburg. Een unieke belevenis, speciaal op maat voor u samengesteld.

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende groepsuitjes te bespreken.