Ontdek de feestgrot van Valkenburg

Grotbiken

Valkenburg biedt een rijke historie en is hierdoor ook echt een toeristische trekpleister. Bovengronds is er ontzettend veel te ontdekken, maar wij nemen u ook graag mee ondergronds. Om deel te nemen aan het grot biken dient u minimaal een lengte te hebben van 1.40 meter. Leeftijd of conditie spelen geen rol. Het parcours biedt voldoende ruimte om even te pauzeren. Ga mee onder leiding van een ervaren gids. Samen legt u een mountainbike parcours af van 8 tot 10 kilometer door het 140 kilometer lange gangenstelsel. Tijdens het afleggen van het parcours bevindt u zich 40 meter onder de grond. Een hele ervaring op zich, want nergens anders in Nederland is dit mogelijk. Erg leuk als teamuitje, bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest.

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden we het populaire grotbike dinerarrangement aan die alleen te reserveren is via Daelhemergroeve. Wat houdt het arrangement in?

  • 1,5 uur Grotbiken / Cavebiken door de grotten van Valkenburg
  • Een driegangen menu in onze brasserie Daelhemergroeve
  • € 64,50 per persoon.

Wilt u het arrangement boeken? Neem contact met ons op, om te controleren of het grotbiken beschikbaar is op uw gewenste dag. Wilt u eerst nog even alles nalezen of uw vrienden, familie of collega’s alle informatie doorsturen? Vraag dan het informatiepakket op.