IENS Valkenburg: IENS.nl beoordeelt Daelhemergroeve met een 9,2

U zoekt een restaurant in Valkenburg? U heeft vast al een blik geworpen op de ‘IENS Valkenburg’ pagina van de restaurant beoordelingswebsite www.iens.nl. U heeft dan mogelijk al gelezen dat Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg een heel mooi rapportcijfer krijgt van gasten die u voorgingen. Wij scoren momenteel een 9,2 en daar zijn we, kort na de opening, eigenlijk best trots op!

Meer dan dan 80 reviews werden achtergelaten, Daelhemergroeve scoort uitstekend met een 9,2.

IENS Valkenburg: Daelhemergroeve scoort een 9,2

Deze zeer hoge score heeft ongetwijfeld te maken met de fantastische locatie waarin het restaurant zich bevindt. Te midden van de prachtige mergelgrotten in Valkenburg geniet u ondergronds van smaakvolle gerechten. Hoewel de historische grot in zijn waarde is gelaten, is het restaurant wel van alle moderne faciliteiten voorzien. U kunt dus met alle comfort en gemak lunchen of dineren waarbij ook de temperatuur heel aangenaam is. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor de lunch. Voor het 3-, 4-, of 5-gangen keuzediner kunt u van donderdag tot en met zondag in restaurant Daelhemergroeve terecht. Tussen de lunch en het diner kunt u fantastische hammen en kazen proeven onder het genot van een mooi glas wijn of bier.

IENS Valkenburg

“We waren allemaal zeer verrast! Geweldige ambiance, goede sfeer, prettige bediening, gewoon TOP!!! Wij komen zeker terug als we weer in het Zuiden zijn. Proficiat aan de ondernemer. Echt goed!”

Aldus enthousiaste gasten die eerder een bezoek brachten aan Daelhemergroeve Valkenburg en een beoordeling achterlieten op IENS Valkenburg.

Passie en liefde voor het vak

Wat uit de recensies op IENS Valkenburg zeker valt op te maken, zijn de lovende reacties op de voortreffelijke gerechten die onder leiding van de Chef-kok worden bereid. Uw smaakpapillen beleven een ware smaaksensatie. Voor de Chef-kok vormen seizoensgroenten een eindeloze bron van inspiratie dankzij hun geweldige vormen, kleuren en smaak. De groenten en fruit worden, indien het seizoen dit toe laat, dagelijks vers geoogst uit de moestuin die tot het restaurant behoort. Ook de overige producten als vlees en vis waarmee de chef zijn gerechten bereid, worden zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, smaak en kwaliteit. Als u Restaurant Daelhemergroeve bezoekt, kunt u dankzij de open keuken zien met hoeveel passie en liefde de chef en zijn team de gerechten voor u bereiden. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de menukaart van Daelhemergroeve.

IENS Restaurants Valkenburg

Ook voor groepen zeer geschikt

Restaurant Daelhemergroeve is een ideale locatie voor een huwelijk of (personeels)feest. Het restaurant heeft als enige locatie in Nederland de mogelijkheid om ondergronds in een grot te trouwen in een sfeervolle trouwzaal. Dankzij de vele kaarsen en historische mergelwanden ontstaat er een bijzondere, intieme ambiance. Het restaurant is ook voor personeelsfeesten zeer geschikt. Meer dan 250 bedrijven per jaar houden personeelsfeesten, vergaderingen of bedrijfsuitjes in Restaurant Daelhemergroeve. Wist u trouwens dat u bij Daelhemergroeve ook een (teambuilding)activiteit kunt reserveren in combinatie met een lunch of diner? In totaal biedt het restaurant ruimte voor groepen van 10 tot 350 personen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw feest, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Reserveer nu via onze website

Wilt u een culinaire verrassing beleven in de grotten van Valkenburg? Reserveer dan nu eenvoudig via de website. Wij heten u welkom in restaurant Daelhemergroeve! Bent u benieuwd naar de beoordelingen die wij mochten ontvangen van gasten die u voorgingen? Lees dan hier de beoordelingen op IENS Valkenburg.