Daelhemergroeve – Ondergronds genieten

Of het nu een lunch of diner is, een personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst met relaties, een jubileumfeest of bruiloft: wij willen iedere gast een unieke beleving bieden.
Bijzondere groepsarrangementen met allerhande activiteiten in en rond de Valkenburgse grotten bieden een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, voor kleine groepen vanaf 10 personen en grote groepen tot 350 personen.

Ons team
Ons team bestaat uit gedreven, ervaren en gepassioneerde mensen. We hebben party planners die met u meedenken over uw ultieme feest, een keukenteam die de mooiste smaken van Limburg presenteren en bediening die uw feest of bijeenkomst op rolletjes laat lopen en uw gasten in de watten legt. We zien u graag bij de Daelhemergroeve!

Vacatures

Een gepassioneerde allround horecamedewerk(st)er uit de streek is altijd welkom bij de Daelhemergroeve!

Als uitbreiding van ons team is een zelfstandig werkend bedieningsmedewerk(st)er die een passie heeft voor de streek en o.a. werken met (koken, fermenteren, inmaken) groenten uit onze eigen Moostuin. Wil jij jouw passie overdragen aan onze gasten, door hen te bedienen met drankjes van de bar en (lunch) gerechten vanuit onze open keuken? Of door het geven van een workshop, demonstratie of proeverij aan groepen? In onze unieke locatie of zelfs buiten, midden in onze Moostuin?

Neem dan eens contact met ons op!

Kun jij zelfstandig werken en heb je een passie voor de eigen streek en met name voor het bewerken van groenten uit onze eigen tuin? Zijn gastvrijheid, zelfstandig, kwaliteit en samenwerken steekwoorden die op jou van toepassing zijn? Dan ben je altijd welkom bij ons! Parttime is mogelijk, maar als je goed bent en zelfstandig ons concept kunt uitbouwen, is fulltime ook mogelijk.

• Salaris volgens horeca cao en eigen prestatie
• Wonend in de omgeving van Valkenburg
• Passend in een jong en vooruitstrevend team, waarin wij de mogelijkheid bieden om jouw eigen passie tot uiting te brengen
• Flexibele instelling en in ieder geval beschikbaar in het weekend

Bediening Daelhemergroeve Valkenburg

De rijke geschiedenis van Daelhemergroeve
De ondergrondse locatie van een mergelgrot in het hart van Zuid-Limburg maakt het natuurlijk al uniek. In de 17e en 18e eeuw hakten blokbrekers de mergel uit, met het huidige gangenstelsel als resultaat.
In 1917 realiseerde de familie Caselli in de groeve een modelsteenkolenmijn, een museum waar bezoekers door ex-mijnwerkers worden meegenomen in de indrukwekkende wereld van de steenkolenwinning.
In het deel van de groeve wat vroeger de mosgrot werd genoemd, kwam in 1978 een ondergronds restaurant. In 1990 kwam daar een grote feestzaal bij, met vloerverwarming en andere moderne faciliteiten. In 2010 werd de nieuwe trouwzaal van de groeve in gebruik genomen, waarmee Valkenburg beschikt over de meest unieke trouwlocatie van Nederland.

Bijzonder Restaurant Daelhemergroeve