Daelhemergroeve – Ondergronds genieten

Vacature:

Zelfstandig werkend horeca allrounder

Wij bieden een fulltime baan én een parttime baan voor een flexibel ingestelde horeca allrounder, een alleskunner. Je vraagt je natuurlijk af wat we precies met deze leuke functie bedoelen? Je doet eigenlijk álles in onze bijzondere locatie! Samen met je collega’s of zelfstandig. De locatie beheren, openen, sluiten, in de bediening op het terras, de brasserie of tijdens feesten, in de keuken, bezichtigingen geven en adviesgesprekken, personeelsfeesten verzorgen van a tot z, gastheer/vrouw zijn bij bruiloften en evenementen, achter de bar werken, de zaal of het restaurant klaarzetten en de locatie schoonhouden. En we geven je de mogelijkheid om je eigen kwaliteiten of specialiteit tot uiting te kunnen brengen. Dus als je goed bent in bijvoorbeeld proeverijen verzorgen, catering, cocktail shaken, fingerfood maken, of misschien iets heel anders waar we iets mee kunnen, dan horen we dat graag! En heb je nog niet overal ervaring is? Dan leren we het je graag.

Werk jij het liefste met de instelling alsof het je eigen bedrijf is, is het in de watten leggen van gasten jouw passie en kun je in ieder geval altijd in de weekenden werken? Kom dan eens op gesprek bij de meest bijzondere locatie van Zuid-Limburg! En wie weet wordt jij onze nieuwe collega. Dat zou leuk zijn!

Wij bieden een vast contract met loon hoger dan de CAO norm.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Stuur ons dan je sollicitatie per e-mail toe, naar info@daelhemergroeve.nl

Daelhemergroeve  – Unieke locatie in de grotten van Valkenburg met groepsrestaurant én Feestgrot voor (bedrijfs)feesten, evenementen en bruiloften.

Of het nu een lunch of diner is, een personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst met relaties, een jubileumfeest of bruiloft: wij willen iedere gast een unieke beleving bieden.
Bijzondere groepsarrangementen met allerhande activiteiten in en rond de Valkenburgse grotten bieden een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, voor kleine groepen vanaf 10 personen en grote groepen tot 350 personen.

Ons team
Ons team bestaat uit gedreven, ervaren en gepassioneerde mensen. We hebben party planners die met u meedenken over uw ultieme feest, een keukenteam die de mooiste smaken van Limburg presenteren en bediening die uw feest of bijeenkomst op rolletjes laat lopen en uw gasten in de watten legt. We zien u graag bij de Daelhemergroeve!

Vacatures

Bediening Daelhemergroeve Valkenburg

De rijke geschiedenis van Daelhemergroeve
De ondergrondse locatie van een mergelgrot in het hart van Zuid-Limburg maakt het natuurlijk al uniek. In de 17e en 18e eeuw hakten blokbrekers de mergel uit, met het huidige gangenstelsel als resultaat.
In 1917 realiseerde de familie Caselli in de groeve een modelsteenkolenmijn, een museum waar bezoekers door ex-mijnwerkers worden meegenomen in de indrukwekkende wereld van de steenkolenwinning.
In het deel van de groeve wat vroeger de mosgrot werd genoemd, kwam in 1978 een ondergronds restaurant. In 1990 kwam daar een grote feestzaal bij, met vloerverwarming en andere moderne faciliteiten. In 2010 werd de nieuwe trouwzaal van de groeve in gebruik genomen, waarmee Valkenburg beschikt over de meest unieke trouwlocatie van Nederland.

Bijzonder Restaurant Daelhemergroeve