Daelhemergroeve – Ondergronds genieten

Of het nu een diner voor twee is, een personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst met relaties, een jubileumfeest of bruiloft: wij willen iedere gast een unieke beleving bieden.
Bijzondere groepsarrangementen met allerhande activiteiten in en rond de Valkenburgse grotten bieden een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, voor kleine en grote groepen.

Het restaurant in de groeve biedt iedere fijnproever de kans om ook in culinair opzicht te genieten van het beste uit de streek in de unieke sfeervolle setting van een mergelgrot.

Ons team
Ons team bestaat uit gedreven, ervaren en gepassioneerde mensen. We hebben party planners die met u meedenken over uw ultieme feest, een keukenteam die de mooiste smaken van Limburg presenteren en bediening die uw feest of bijeenkomst op rolletjes laat lopen en uw gasten in de watten legt. We zien u graag bij de Daelhemergroeve!

Vacature

Zelfstandig werkend kok voor restaurant Daelhemergroeve te Valkenburg
Als uitbreiding van ons team zoeken we een fulltime zelfstandig werkend kok voor lunch, diner en buffetten.

Onze nieuwe restaurantkeuken is geopend sinds april 2017 en is geïnspireerd op de klassieke Franse keuken met veel aandacht voor vers en groente en met een maandelijks wisselende kaart. Alle gerechten worden met verse ingrediënten bereid.

Kun jij zelfstandig gerechten maken met alleen verse ingrediënten en is enkel het beste goed genoeg? Wil jij lunch, à la carte diner én buffetten bereiden samen met de Chef kok? Durf je te koken in een moderne open keuken in het unieke en enige ondergrondse restaurant van Nederland? Zijn gastvrijheid, zelfstandig, vers, kwaliteit, leergierig en samenwerken steekwoorden die op jou van toepassing zijn? Dan is dit misschien wel de baan voor jou.
Een afgeronde vakgerichte opleiding is een vereiste voor deze functie.

• Fulltime (40 uur) in vaste dienst
• Salaris volgens de horeca cao
• Wonend in Zuid-Limburg
• Flexibele instelling

Sollicitaties per e-mail aan Aschwin Gulikers: ag@daelhemergroeve.nl

Bediening Daelhemergroeve Valkenburg

De rijke geschiedenis van Daelhemergroeve
De ondergrondse locatie van een mergelgrot in het hart van Zuid-Limburg maakt het natuurlijk al uniek. In de 17e en 18e eeuw hakten blokbrekers de mergel uit, met het huidige gangenstelsel als resultaat.
In 1917 realiseerde de familie Caselli in de groeve een modelsteenkolenmijn, een museum waar bezoekers door ex-mijnwerkers worden meegenomen in de indrukwekkende wereld van de steenkolenwinning.
In het deel van de groeve wat vroeger de mosgrot werd genoemd, kwam in 1978 een ondergronds restaurant. In 1990 kwam daar een grote feestzaal bij, met vloerverwarming en andere moderne faciliteiten. In 2010 werd de nieuwe trouwzaal van de groeve in gebruik genomen, waarmee Valkenburg beschikt over de meest unieke trouwlocatie van Nederland.

Bijzonder Restaurant Daelhemergroeve

Moderne keuken die zich laat leiden door Moeder Natuur
Nu is het restaurant gemoderniseerd en volledig in open opstelling gebouwd. Zo hebben gasten zicht op de kookkunsten van onze keukenbrigade en zien zij de gerechten met eigen ogen ontstaan. Onze chefkok geeft seizoensgroenten en streekproducten een hoofdrol in zijn keuken, met uiteraard extra aandacht voor ingrediënten die gedijen in een grot.