Maak een reservering


Reserveren = gratis parkeren

Als u heeft gereserveerd in het restaurant of de feestgrot kunt u gedurende uw verblijf gratis parkeren op de parkeerplaats van de steenkolenmijn, direct tegenover de ingang. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom die wij bij vertrek voor u openen. Het navigatie adres naar de parkeerplaats is Daalhemerweg 144 te Valkenburg.

Daelhemergroeve op IENS
Daelhemergroeve staat al sinds de opening in de top 3 van hoogst gewaardeerde restaurants in Valkenburg aan de Geul op de restaurant review website IENS.nl, op basis van meer dan dan 85 reviews die werden achtergelaten. Daelhemergroeve scoort “uitstekend” met een 9,1 als rapportcijfer.

 

Toegankelijkheid mindervaliden/rolstoelen:

De toiletten zijn in verband met de ligging in de historische groeve, niet toegankelijk voor rolstoelen e.d. De tafels zijn ook niet geschikt om met een rolstoel aan te zitten. Op verzoek kunnen we wel een geschikte tafel in het restaurant zetten, mits er geen toiletbezoek nodig is. Gelieve voorgaande aan uw reservering contact met ons op te nemen hierover.

Reserveren Daelhemergroeve Valkenburg

Reserveren voor groepen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor groepen, trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten?
Neem dan gerust contact op. Dat kan per telefoon (+31 (0)43 – 601 47 38) of e-mail. U kunt ook een vraag of bericht achterlaten in onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplicht veld