Restaurant Valkenburg: Daelhemergroeve voor een bijzonder avondje uit!

Bent u op zoek naar een unieke beleving in de omgeving van Valkenburg? Dan is Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg zeker een aanrader!

Restaurant Valkenburg: Reserveer online


Daelhemergroeve op IENS
Daelhemergroeve staat al sinds de opening in de top 3 van hoogst gewaardeerde restaurants in Valkenburg aan de Geul op de restaurant review website IENS.nl, op basis van meer dan dan 85 reviews die werden achtergelaten. Daelhemergroeve scoort “uitstekend” met een 9,1 als rapportcijfer.

U wilt lekker eten in Valkenburg? Reserveer uw restaurant Valkenburg dan nu online.

Reserveren = gratis parkeren

Als u heeft gereserveerd in het restaurant of de feestgrot kunt u gedurende uw verblijf gratis parkeren op de parkeerplaats van de steenkolenmijn, direct tegenover de ingang. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom die wij bij vertrek voor u openen. Het navigatie adres naar de parkeerplaats is Daalhemerweg 144 te Valkenburg.

Restaurant Valkenburg in de grotten

Dit nieuwe restaurant bevindt zich in de mergelgrotten van Valkenburg. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch. Voor het diner kunt u van donderdag tot en met zondag bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg terecht.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Voor lunch of diner

In de bijzondere ondergrondse ambiance van de grotten kunt u genieten van hoogstaande gerechten, waarmee de Daelhemergroeve tot een van de beste restaurants in Valkenburg wordt gerekend. Tijdens uw lunch of diner kunt u zien hoe de chefkok in de open keuken heerlijke gerechten bereid. De fijnproever zal hier zeker een ware smaaksensatie beleven! Bent u benieuwd naar de menukaart van Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg? Bekijk dan hier onze menukaart.

Restaurant Valkenburg: Heerlijk uit eten in Valkenburg

Bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg verwelkomen wij u in onze sfeervolle en uiteraard verwarmde mergelgroeve. Wist u dat u er ook heerlijk kunt genieten op het moment tussen lunch en diner? Wij serveren u dan smaakvolle wijnen, bieren, sappen, hammen en kazen.

Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg

Restaurant Valkenburg: Smaakvolle gerechten bereid met streekproducten

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg staat bekend om de smaakvolle gerechten die worden gecreëerd met streekproducten. De chefkok heeft een bijzondere aandacht voor seizoensgroenten. Deze worden, als het seizoen het toelaat, dagelijks vers uit de lokale moestuin geoogst. Vooral de verschillende vormen, smaken en kleuren zijn een oneindige bron van inspiratie voor onze chef. Het serveren van zoveel mogelijk lokale ingrediënten beperkt zich niet tot alleen groenten en fruit. Want ook andere producten als vlees, vis, kaas en paddenstoelen waarme wordt gewerkt, worden ingekocht bij ambachtelijke leveranciers uit de regio. Deze producten worden specifiek geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit en smaak. De liefde en passie voor natuurlijke producten proeft u terug in de smaak van de gerechten op onze menukaart.

Restaurant Valkenburg

Restaurant Valkenburg: Bekijk onze reviews

“Heerlijk gegeten in de Daelhemergroeve. Hier wordt met liefde gekookt en dat kan je proeven! Ook het bedienend personeel is erg vriendelijk en betrokken. We hebben genoten en vinden het restaurant een aanrader.”

Aldus één van de tevreden bezoekers aan Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg. Hier leest u nog meer reviews.

Restaurant Valkenburg: Uit eten in Valkenburg

We benadrukken graag nog even waarom Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg een goede keuze is als u zoekt naar een plek om te gaan uit eten in Valkenburg:

  • Heerlijk eten in een unieke ambiance
  • Tijdens het eten ziet u onze chef-kok gepassioneerd aan het werk
  • Reserveren is gratis parkeren
  • Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg scoort een 9,1
  • In ons restaurant in Valkenburg kunt u ook uw feest of bruiloft laten verzorgen
  • U gaat regelmatig uit eten? Laat u dan verrassen door ons 3-, 4-, 5-, of 6-gangen surprise menu

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Heerlijk genieten? Reserveer nu online

Wilt u genieten van een onvergetelijke middag of avond in Daelhemergroeve? Reserveer dan nu via de website. Wij kijken ernaar uit u snel in ons restaurant te mogen verwelkomen!