Restaurants Valkenburg? Bezoek Daelhemergroeve Valkenburg

Restaurants Valkenburg? Bij een bezoek aan restaurant Daelhemergroeve Valkenburg wordt het gegarandeerd genieten. Restaurant Daelhemergroeve is een van de nieuwste restaurants die Valkenburg rijk is. Het bevindt zich ondergronds, in de beroemde mergelgrotten van Valkenburg. De grot is zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat gehouden, maar bevat wel alle moderne faciliteiten en comfort. De open keuken van het restaurant biedt u een blik op de chefkok en zijn team terwijl zij uw gerechten bereiden. Restaurant Daelhemergroeve is zeven dagen per week voor lunch geopend. Voor het diner kunt u van donderdag tot en met zondag bij het restaurant terecht. U kunt hierbij kiezen voor een 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu. Tussen de lunch en het diner kunt u genieten van heerlijke wijnen, smaakvolle (grot)bieren en diverse hammen en kazen.

Meer dan dan 80 reviews werden achtergelaten, Daelhemergroeve scoort uitstekend met een 9,2.

Restaurants Valkenburg

Pure biologische producten uit de streek

De Daelhemergroeve wordt vooral geroemd wegens zijn zeer smaakvolle gerechten. Dit komt doordat de chefkok slechts werkt met de beste producten die hij zoveel als mogelijk haalt uit de directe omgeving. Een speciale plaats nemen de seizoensgroenten in. Elke dag worden, als het seizoen het toelaat, de groenten en het fruit vers geoogst uit de moestuin, die met Limburgse tongval ‘Moostuin’ wordt genoemd. De groenten vormen dagelijks een eindeloze inspiratie dankzij hun kleur, smaak en vorm. Ook de ingrediënten als vlees, vis en kaas worden geleverd door biologische, duurzame leveranciers uit de omgeving. Bij de Daelhemergroeve staan kwaliteit, smaak en duurzaamheid voorop. De passie en liefde voor het vak vindt u terug op de mooi opgemaakte borden die u worden geserveerd.

“We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De bediening is erg vriendelijk. De ambiance is heel apart. Je zit als het ware in de mergelgrot. Parkeren kun je vlakbij het restaurant. Voor herhaling vatbaar.”

Aldus enthousiaste gasten die eerder een bezoek brachten aan Daelhemergroeve Valkenburg.

Restaurants Valkenburg

Bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst?

Wilt u een groot (personeels)feest houden op een bijzondere locatie? Of is ondergronds trouwen voor u altijd een droom geweest? Bij Daelhemergroeve is alles mogelijk. Voor groepen van 10 tot 350 personen kunt u uw feest in een unieke ambiance vieren. Restaurant Daelhemergroeve bezit als enige in Nederland een speciale ondergrondse trouwzaal waar u in de echt verbonden wordt. Door de mergelwanden en sfeervolle inrichting met kaarsen wordt op uw trouwdag een intieme sfeer gecreëerd. Ook voor personeelsfeesten is Restaurant Daelhemergroeve zeer geschikt. Meer dan 250 bedrijven per jaar kiezen het restaurant met aangrenzende zaal voor bedrijfsfeesten of personeelsuitjes. U kunt hierbij aan presentaties denken, maar ook een leuke workshop in combinatie met een diner is een goede optie. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Kom nu heerlijk lunchen of dineren bij de Daelhemergroeve

Kom nu heerlijk genieten van een lunch of diner bij Daelhemergroeve Restaurants Valkenburg. Reserveren gaat zeer eenvoudig via onze website. Bovendien kunt u gratis parkeren op het tegenoverliggende parkeerterrein als u online reserveert. We heten u welkom in restaurant Daelhemergroeve!