Route d’amuse Valkenburg

Laat u tijdens de Route d’Amuse Valkenburg culinair verrassen in Restaurant Daelhemergroeve

De Route d’Amuse Valkenburg begint een ware traditie te worden in de mooie geulstad. Al vele jaren vindt deze culinaire wandeling plaats tijdens de Kerstperiode. Met de opbrengst van de Route d’Amuse Valkenburg wordt een steentje bijgedragen bij de andere evenementen die de stad organiseert. Tijdens de Route d’Amuse maken de deelnemers een wandeling door het prachtige Valkenburg. Onderweg maakt u tussenstops bij vijf horecagelegenheden. U kunt kiezen voor drie verschillende wandelroutes. Iedere route bevat zowel een gedeelte waarbij u de stad bewandelt, als een gedeelte waarbij u de natuur die de stad omringt bezoekt. Voor kinderen is de Route d’Amuse ook geschikt: er zijn speciaal passende kinder-amuses beschikbaar. Voor vegetariërs kan ook een alternatieve amuse worden bereid. Een bezoek aan Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg is ideaal te combineren met de Route d’Amuse. De wandelroutes komen langs het restaurant. Zo kunt u uw culinaire wandeltocht in stijl afsluiten.

Meer dan dan 80 reviews werden achtergelaten, Daelhemergroeve scoort uitstekend met een 9,2.

IENS Valkenburg: Daelhemergroeve scoort een 9,2

Deze zeer hoge score heeft ongetwijfeld te maken met de fantastische locatie waarin het restaurant zich bevindt. Te midden van de prachtige mergelgrotten in Valkenburg geniet u ondergronds van smaakvolle gerechten. Hoewel de historische grot in zijn waarde is gelaten, is het restaurant wel van alle moderne faciliteiten voorzien. U kunt dus met alle comfort en gemak lunchen of dineren waarbij ook de temperatuur heel aangenaam is. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor de lunch. Voor het 3-, 4-, of 5-gangen keuzediner kunt u van donderdag tot en met zondag in restaurant Daelhemergroeve terecht. Tussen de lunch en het diner kunt u fantastische hammen en kazen proeven onder het genot van een mooi glas wijn of bier.

Route d'amuse Valkenburg

Breng tijdens de Route d’Amuse Valkenburg een bezoek aan MergelRijk

Breng tijdens de Route d’Amuse Valkenburg een bezoek aan het MergelRijk. MergelRijk is een van de mooiste en grootste kerstgrotten die Nederland te bieden heeft. Tijdens de Kerstperiode bouwen de beste Nederlandse kampioenen een prachtige “Ondergrondse Kerst-Miniatuurwereld”, waarbij kerstdorpjes van Lemax worden opgebouwd. Daarnaast vindt u er mergelsculpturen die verschillende verhalen uitbeelden over grotten en mergel. Daarnaast wordt in de grot een unieke film van het kerstverhaal gepresenteerd. De grot biedt plezier voor jong en oud. Kinderen ontvangen bij binnenkomst een speurtochtboekje. Bovendien mag iedereen een kerstsouvenir maken van mergel.

Route d'amuse Valkenburg

Sluit de Route d’Amuse Valkenburg af in stijl met een bezoek aan Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg

Zoekt u een locatie om na afloop van de Route d’Amuse een heerlijke maaltijd te nuttigen? Of wilt u een alternatief restaurant bezoeken? Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg biedt een sfeervolle ambiance waar u van heerlijke maaltijden kunt genieten. Restaurant Daelhemergroeve is ideaal te combineren met een bezoek aan MergelRijk, het restaurant en de attractie bevinden zich namelijk op het zelfde adres. Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg biedt smaakvolle gerechten op basis van Limburgse streekproducten, die met zorgvuldigheid door de chefkok worden uitgekozen. De chefkok staat bekend om zijn passie voor seizoensgroenten, die uit de eigen moestuin worden geoogst. Een bezoek aan het ondergrondse restaurant in de mergelgrot maakt een bezoek aan Valkenburg helemaal af!

Reserveer meteen via de website

De Route d’Amuse vindt van 17 november tot en met 7 januari plaats. Dagelijks kunt u de wandelroutes maken van 12:00-18:00 uur. Houdt er hierbij rekening mee dat het in december zeer druk kan zijn op sommige routes. Het kan daarom verstandig zijn de wandelroute in de omgekeerde richting te lopen, of een doordeweekse dag uit te kiezen om de Route d’Amuse te volgen. U kunt dagelijks bij Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg terecht voor de lunch. Voor diners kunt u van donderdag tot en met zondag bij het restaurant terecht. Wilt u meer informatie of meteen reserveren bij Restaurant Daelhemergroeve Valkenburg? Reserveer dan meteen via de website. U kunt in dat geval bij ons gratis parkeren. Wij hopen u spoedig in ons restaurant te verwelkomen!