Trouwen

Een romantisch, sfeervol en onvergetelijk huwelijk

Vier uw trouwfeest in de Daelhemergroeve

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen in uw leven, dit begrijpen wij maar al te goed. Het team van de Daelhemergroeve staat dan ook klaar om deze speciale verbintenis om te zetten in een bijzondere en onvergetelijke bruiloft. Wij denken graag met u mee en willen u volledig ontzorgen in de organisatie vooraf. Om alle wensen goed inzichtelijk te krijgen gaan we daarom met u om de tafel, zodat ons team een passend programma kan samenstellen, geheel naar wens en volledig op maat gemaakt. Zo kunt u van elkaar genieten, samen met uw gasten.

De enige officiële ondergrondse trouwzaal

Onze trouwzaal in de grotten van Valkenburg is verreweg de meest bijzondere trouwzaal die Nederland rijk is. Aan de wanden rondom de trouwzaal schilderde de kunstschilder Jan Kruysen bij gedempt licht in 1924 de portretten van 31 historische Limburgers, die veel voor de provincie hebben betekend. Een fraaie locatie om je officiële huwelijk te voltrekken. Sinds januari 2010 is het mogelijk om te trouwen voor de wet in deze bijzondere ondergrondse zaal en daarmee is dit de eerste en enige trouwzaal in de grotten van Nederland.

 

Alles onder één dak

De Daelhemergroeve is werkelijk de uitgelezen locatie voor uw complete huwelijksdag, met een ontvangst, de huwelijksvoltrekking, een borrel, het diner én een feestavond. Maar ook alleen voor uw trouwfeest kunt u bij ons terecht in onze feestzaal, het restaurant en op ons buitenterras. Kortom, alles voor een onvergetelijke bruiloft. Diverse zalen en ons buitenterras staan tot uw beschikking om de mooiste dag van uw leven te beleven. Daarnaast zal ons ervaren team er alles aan doen om uw huwelijk tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen te verzorgen. We denken graag met u mee en kunnen u helpen bij de keuze van muziek, decoratie, entertainment en programmering. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken of kom eens langs voor een bezichtiging.

Toosten op het terras

Door de dag heen zal er gebruik worden gemaakt van verschillende locaties binnen de Daelhemergroeve. Het zomerse buitenterras is de perfecte locatie om een liefdevolle toost uit te brengen met uw familie en vrienden. Of om de heerlijke bruidstaart aan te snijden als start van de bruisende feestavond. Kortom, het terras is de ideale plek om even stil te staan bij dit bijzondere moment in uw leven en te genieten van de romantische sfeer.

 

Feestelijk dineren

Liefde gaat door de maag, ook op uw bruiloft. Uw trouwfeest is daarom pas compleet met het perfecte diner of de juiste borrel, geheel naar uw wens. De mogelijkheden zijn eindeloos: van buffetvorm tot een 7-gangen diner. Allemaal  romantisch met kaarsen verlicht en met de juiste muziek op de achtergrond. Verras uw gasten met een diner, volledig tot in de puntjes verzorgd en speciaal voor u samengesteld door ons team. Wij gaan graag met u om tafel om samen uw persoonlijke wensen in kaart te brengen en met u mee te denken.

Het huwelijksfeest

Stelt u zich eens voor: honderden kaarsjes omringen u in een ondergrondse feestzaal. En u bent het stralende middelpunt op deze onvergetelijke dag. De eeuwenoude grot in combinatie met alle moderne faciliteiten en comfort die u van een trouw- en feestlocatie mag verwachten, maakt de Daelhemergroeve tot een unieke plek. De mergelwanden geven de feestzalen een intieme sfeer, terwijl er ruimte is voor groepen tot maar liefst 300 personen. Het kan niet anders dan dat u ja gaat zeggen tegen deze niet alledaagse omgeving met romantische en gezellige sfeer, net buiten het centrum van Valkenburg. Met een bruisende feestavond in de Daelhemergroeve zult u uzelf en uw gasten zeker verrassen!

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten in grote gezelschappen te bespreken.