Trouwen in de Daelhemergroeve: romantisch, sfeervol en onvergetelijk

Een ondergrondse trouwlocatie in hartje Zuid-Limburg
Stelt u zich eens voor: honderden kaarsjes omringen u in een ondergrondse feestzaal. En u bent het stralend middelpunt op deze onvergetelijke dag.
De combinatie van een eeuwenoude grot met alle moderne faciliteiten en comfort die je van een trouw- en feestlocatie verwacht, maakt Daelhemergroeve tot een unieke plek. De mergelwanden geven de feestzalen een intieme sfeer, terwijl er wel ruimte is voor groepen tot 350 personen.

De enige en officiële ondergrondse trouwzaal in de grotten van gemeente Valkenburg
Onze trouwzaal de in de grotten van Valkenburg is verreweg de meest bijzondere trouwzaal die Nederland rijk is. Aan de wanden rondom de trouwzaal schilderde de kunstschilder Jan Kruysen bij gedempt licht in 1924 de portretten van 31 historische Limburgers, die veel voor de provincie hebben betekend. Een fraaie locatie om je officiële huwelijk te voltrekken. Sinds januari 2010 is het mogelijk om te trouwen voor de wet in deze bijzondere ondergrondse zaal en daarmee de eerste en enige trouwzaal in de grotten van Nederland.

Van borrel tot complete huwelijksdag: het team van Daelhemergroeve is er klaar voor
In onze locatie kunt u terecht voor uw complete huwelijksdag met een ontvangst, de huwelijksvoltrekking, een borrel, het diner en de feestavond. Maar ook alleen voor uw trouwfeest kunt u bij ons terecht in onze feestzaal, het restaurant en op ons buitenterras. Ons ervaren team doet er alles aan om uw huwelijk tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen te verzorgen.
We denken graag met u mee en kunnen u helpen bij de keuze van muziek, decoratie, entertainment en programmering. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Of kom eens langs voor een bezichtiging.

Dit mag u verwachten van een trouwfeest bij Daelhemergroeve in Valkenburg

 • Trouwen, dineren én feesten op 1 locatie
 • Honderden kaarsen omringen u in de ondergrondse feestzaal
 • Een fonkelende achtergrond van kaarsen tijdens de receptie
 • Een buffet in ons unieke museum
 • Zeer romantische en gezellige sfeer
 • Zomers buitenterras voor uw toast
 • Centrale ligging in het hart van Zuid-Limburg, tussen Maastricht en Heerlen
 • Gratis parkeerplaats
 • Verrassend voor uw gasten
 • De meest unieke trouwzaal van Nederland
 • Alles tot in de puntjes voor u geregeld
 • Uw complete trouwdag geheel volgens uw persoonlijke wensen verzorgd

Wilt u ook een origineel huwelijksfeest?
Wilt u onze locatie eens bezichtigen? Of uw trouwfeest persoonlijk doorspreken? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over hoe u van uw trouwdag een onvergetelijke belevenis kunt maken.

+31 (0)43 – 6014738
info@daelhemergroeve.nl
Daalhemerweg 31-A, 6301 BJ Valkenburg (bekijk route)

Valkenburg trouwen
Daelhemergroeve Valkenburg Trouwen

“Het was een feest om nooit meer te vergeten. Iedereen heeft zich heel goed geamuseerd. Het eten was geweldig en voor de rest was alles tot in de puntjes verzorgd.”
Carmen en Nellie

“Een gezellige, romantische, sfeervolle en onvergetelijke middag en feestavond gehad tijdens onze trouwdag!! De bediening is vriendelijk en vlot, het eten is lekker, locatie heeft indruk gemaakt en we zijn altijd goed geholpen en ontvangen door Roel en alle medewerkers! Een unieke locatie… voor ons en onze gasten een hele goede keus geweest!”
Bruidspaar Claessen

“Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik al meteen dat ik onze mooie dag wilde vieren in Daelhemergroeve. Alles kon geregeld worden en alles kon zoals wij het graag zouden willen. Op DE grote dag hebben wij met volle teugen genoten van de dag. Robbie en ik hebben de dag van ons leven gehad! De sfeer, de gezelligheid, het personeel, het goede eten, goede muziek en het enthousiasme van jou heeft onze dag compleet gemaakt!”
Rob en Ninon

“De dag was geweldig, de ambtenaar deed het helemaal super, het eten en het ijs na was heerlijk, de discjockey draaide de muziek die wij graag wilden. Roel heeft het allemaal perfect geregeld, de bediening was perfect. Een feest om nooit meer te vergeten met al onze gasten die de dag en het feest helemaal compleet hebben gemaakt. Daelhemergroeve is beslist een aanrader om daar je huwelijk te vieren. Alles onder één dak, perfecter kan het niet. Vooral de trouwlocatie is echt geweldig.”
Jacqueline en Edgar

Heeft u al een datum gekozen? Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid van onze toplocatie op jullie dag.

Neem contact op