Voor groepen

Een beleving op maat

Een dagje uit, volledig naar uw wensen

De Daelhemergroeve is erin gespecialiseerd om groepen een onvergetelijk dagje uit aan te bieden. Niet alleen wat betreft lunch, diner of borrel, maar ook volledige feesten kunnen bij ons ondergronds georganiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoek aan de Daelhemergroeve te combineren met één van de naastliggende activiteiten. Van Grotbiken tot een bezoek aan de spookgrot en van een wandeling door MergelRijk tot aan de Steenkolenmijn. De Daelhemergroeve beschikt over alle ingrediënten om er een speciale dag van te maken. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee!

Lunch

Bent u op zoek naar een locatie om met een groep te genieten van een goed verzorgde en lekkere lunch? Dan bent u bij de Daelhemergroeve aan het juiste adres! Neem samen met vrienden, familie of collega’s plaats in onze sfeervolle, historische groeve. Heeft u speciale wensen? Dan nemen wij deze graag met u door en denken we graag met u mee. Onze luncharrangementen zijn allemaal inclusief koffie, thee en smaakwater zodat uw gasten niets tekort komen. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om te lunchen op ons terras. Kortom, lunchen bij de Daelhemergroeve betekent sfeervol genieten.

Borrel

Bent u op zoek naar een locatie waar u in een knusse sfeer kunt borrelen met vrienden, familie of zakelijke relaties? Dat kan in de mergelgrot van de Daelhemergroeve! Tussen lunch en diner bent u van harte welkom om te genieten van een goed glas wijn, een aperitief of een lekker streekbier in combinatie met een bourgondische borrelplank inclusief bitterballen. Onze borrelarrangementen zijn altijd inclusief drankjes, zodat uw gasten onbeperkt kunnen genieten zonder dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Heeft u speciale wensen of ideeën? Dan denken wij graag met u mee!

Diner

Bij de Daelhemergroeve staan smaakvolle gerechten, gastvrijheid en een warme sfeer centraal. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om een groepsdiner volledig naar uw wensen samen te stellen. Zo maken wij ieder diner, groot of klein, een ware belevenis voor u en uw gezelschap.

Zo heeft u de keuze uit één van onze dinerbufetten, een walking dinner of een kookworkshop voor groepen. Ook bieden wij bij mooi weer buiten op ons terras of in onze groeve een barbecue voor groepen aan. Bij de Daelhemergroeve kunt u dus niet alleen ondergronds, maar ook bovengronds op ons sfeervolle terras genieten. Hier heeft u ook de mogelijkheid tot live cooking. Onze chef bereidt uw eten dan live op onze houtgestookte buitenkeuken. Geloof ons, een fantastische beleving.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gezelschap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek!

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten in grote gezelschappen te bespreken.