Daelhemergroeve: unieke locatie voor bedrijven

Meer dan 250 bedrijven per jaar komen naar Daelhemergroeve voor de leukste bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in onze unieke bedrijfsfeest locatie.
U kunt al vanaf 10 personen terecht met uw personeel voor een gezellig arrangement of voor het organiseren van uw bedrijfsfeest of team building activiteit. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals presentaties, workshops of vergaderingen moet u beslist eens aan Daelhemergroeve denken! Bij ons geen standaard zaaltje met systeemplafond, maar een unieke locatie met een rijke historie, een informele sfeer en bijzondere uitstraling. Zeer verrassend voor uw gasten en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

Uw bijeenkomst volledig verzorgd: van activiteit tot diner
Vooral onze complete dag arrangementen zijn populair, zoals de sportieve activiteit grotbiken, het spannende spookarrangement en mergelworkshops voor team building.
Om uw dag compleet te maken kunt u uw zakelijke evenement afsluiten met een diner arrangement in ons restaurant. Met onze chefkok aan het roer verzorgen wij topkwaliteit gerechten, waarbij streekproducten een hoofdrol krijgen.
Heeft u tijdens uw zakelijke bijeenkomst draadloos internet nodig onder de grond? Maakt u zich geen zorgen. Ook dit wordt voor u verzorgd in deze bijzondere locatie.

Zakelijk Uitje Valkenburg
Feest Locatie Valkenburg Grotten Mergel Grotten

“Wij als Rijkswaterstaat hebben een teambuildingsdag bij jullie gehad in combinatie met een spooktocht en grotbiken. Uiteraard werd de inwendige mens daarbij ook niet vergeten. Namens al mijn collega’s wil ik jullie bedanken voor deze topdag! Ondanks de korte voorbereidingstijd was de organisatie, activiteiten en het eten perfect!”
Henri Wedick, Rijkswaterstaat Corporate Dienst

“Bedankt voor de gastvrije ontvangst. Wij hebben genoten van ons verblijf bij jullie in Valkenburg. Mede namens de ambulancediensten van Drenthe en Friesland.”
A. Lemmen, Regionale Ambulance Voorziening

“Wij hebben bij jullie een heel speciale grotsessie meegemaakt! Een bespreking met 18 managers loopt in zo’n sfeervolle en bijzondere omgeving toch heel anders dan in een vergaderzaal. Dank voor alle flexibiliteit en goede zorgen!”
PayPal Europe