Zakelijk

Een unieke locatie voor uw zakelijke evenement

Uw sfeervolle bedrijfsevent bij de Daelhemergroeve

De Daelhemergroeve biedt de perfecte locatie voor zakelijke evenementen en feesten. Jaarlijks vinden er meer dan 250 bedrijfsfeesten plaats. Neem uw gasten mee op ondergronds avontuur en ontdek de sfeervolle mergelgrot. Wij bieden al vanaf 10 personen een mooi samengesteld arrangement, bedrijfsfeest of teambuilding activiteit aan. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties, workshops of vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Vergeet het standaard zaaltje met systeemplafond, maar geniet van een unieke locatie met een rijke historie, een informele sfeer en een bijzondere uitstraling. Zeer verrassend voor uw gasten en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

Vergaderen & Presenteren

De Daelhemergroeve beschikt over een unieke en intieme vergaderzaal in de mergelgrot. Deze zaal is tevens voorzien van de laatste en beste technologieën. Zo kunt u eenvoudig vergaderen in groot gezelschap en presenteren voor groepen. Heeft u tijdens uw zakelijke bijeenkomst draadloos internet nodig? Geen probleem. Ook al bevindt u zich ondergronds, wij hebben overal aan gedacht en draadloos netwerk is altijd beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien!

 

Netwerken

De Daelhemergroeve is uitermate geschikt voor een bijzondere en unieke netwerkborrel. Direct bij binnenkomst zullen uw gasten versteld staan van de locatie. De zaal in de mergelgrot beschikt over een capaciteit tot 300 personen, dus er is genoeg plek voor iedereen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een lunch of diner, bereid door onze eigen chefkok. Een culinaire belevenis waar uw relaties van zullen genieten. Kortom, met een netwerkborrel bij de Daelhemergroeve maakt u altijd een goede indruk bij uw gasten.

Teambuilding

Bij teambuilding staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie binnen de groep centraal. De populaire dagarrangementen van de Daelhemergroeve sluiten hier nauw bij aan, zoals de sportieve activiteit Grotbiken, het spannende spookarrangement en de mergelworkshops. Ga samen aan de slag en bouw vertrouwen op! Wilt u meer weten over onze groepsuitjes? Klik hier voor een greep uit ons aanbod. Wilt u liever een aanbod op maat? Geen probleem! Neem contact met ons op en dan denken wij graag met u mee!

 

Culinair genieten

De Daelhemergroeve doet er alles aan om uw dag compleet te maken. Uw wensen staan centraal en alles is mogelijk. We gaan graag in gesprek en zorgen er altijd voor dat uw dag helemaal naar wens wordt ingevuld. Wilt u de zakelijke bijeenkomst afsluiten met een culinair diner in ons restaurant? Met onze chefkok aan het roer verzorgen wij  gerechten van topkwaliteit, waarbij streekproducten en groenten uit eigen ‘moostuin’ de hoofdrol krijgen. Een culinaire belevenis waar uw gasten van zullen genieten.

Offerte op maat

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden betreffende trouwen, feesten of zakelijke bijeenkomsten in grote gezelschappen te bespreken.