Zondagse grottenbrunch

Een all-in 5-gangen diner

Brunchen in een historische mergelgrot

De Daelhemergroeve bestaat uit een uniek ondergronds gangenstelsel afkomstig uit de 17e en 18e eeuw toen er nog mergel in Limburg werd uitgehouwen. Mergel wordt momenteel niet meer gewonnen, maar vakmanschap en liefde voor natuurlijke producten blijft hier voortleven. Dat ziet u niet alleen als u een blik werpt op de open keuken. Ook het interieur verraadt de rijke historie van de groeve, waarin oude elementen van de mergeltijd terugkomen. De vloerverwarming in de grot zorgt voor een aangename temperatuur, zodat u comfortabel en uitgebreid kunt dineren.

De grottenbrunch

Corona update 26-9-2020: door de overheidsmaatregelen zijn alle plekke voor de grottenbrunch bezet voor 2020. Wij nemen i.v.m. de steeds veranderende maatregelen geen reserveringen meer aan voor de grottenbrunch.

Heeft u een cadeaubon welke niet door ons zelf is uitgegeven, maar bijvoorbeeld een Surprisecheque? Dan dient u zich te wenden tot de organisatie waarvan de bon is.

“Na de coronatijd” serveren wij hopelijk weer op zondagen een culinair 5-gangen diner voor een all-in prijs van € 60,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, frisdranken, huiswijn, bier en tafelwater. De brunch start om 12.00 uur en duurt ca. 3 uur. Het menu? Dat is iedere keer weer een verrassing! Op zondag stellen wij een heerlijk menu voor u samen afgestemd op het seizoen met een hoofdrol voor unieke streekproducten en groenten uit onze eigen Moostuin. Ook kinderen zijn welkom bij de Daelhemergroeve grottenbrunch, mits ze houden van een culinaire middag en zich willen laten verwennen door hetzelfde 5-gangen verrassingsmenu.

Vers uit ‘De Moostuin’

Onze chef-kok gebruikt de open keuken om de lekkerste culinaire gerechten te bereiden. Groenten en fruit komen voor het merendeel rechtstreeks uit ‘De Moostuin’. Andere producten zoals bijzondere kazen en hammen, maar ook wijnen worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en smaak. Natuurlijk wordt er bij ieder gezelschap rekening gehouden met speciale dieetwensen of allergieën. Vergeet dit niet direct bij reservering door te geven. Wij zorgen voor een vervangend menu zodat iedereen tijdens deze mooie dag volop kan genieten!

Reserveren

Wilt u de magie van de Daelhemergroeve zelf ervaren? Op dit moment kunt u niet reserveren voor de Grottenbrunch. Wilt u op vrijdagavond culinair worden verwend in onze bijzondere locatie? Reserveer dan nu een tafel en beleef wat onze chef-kok allemaal voor u in petto heeft. Reserveren voor “Eten wat de grot schaft” op vrijdagavond, kan door te mailen naar info@etenwatdegrotschaft.nl. Telefonisch worden er geen reserveringen aangenomen. Reserveer tijdig en wie weet zien wij u snel in ons grotrestaurant!